17.02.2020 — 17:28

Запрошуємо долучитись до акції “1 000 000 дерев за одну добу”

Природне середовище було, є і буде незамінним партнером людей у їхньому повсякденному житті. Ми черпаємо з природи всі багатства. Її краса й велич залишаються нашим головним скарбом.

Тому 20 березня 2020 року в рамках еко-проєкту «Озеленення України» планується висадження понад 1 000 000 дерев за одну добу (24 години) і тим самим встановити рекорд України. До того ж висадження 1 000 000 дерев в Україні – це і частина глобальної ініціативи з висадження 100 000 000 дерев у 100 країнах світу.

Організаторами проєкту виступають Національний проєкт «Книга рекордів України» та найбільший діловий клуб, який об’єднує лідерів українського бізнесу – «CEO Club Ukraine».

Мета проєкту – привернення уваги до відновлення екосистеми України і планети, а також розвиток екологічної свідомості людей.

Через глобальне потепління, яке веде до зростання рівня Світового океану, деякі міста, острови, навіть цілі країни за кілька десятиліть ризикують опинитися під водою або стати непридатними для життя. Людству нині складно навіть передбачити, з якою швидкістю це відбуватиметься – і навіть, де саме. Враховуючи вищезазначене, дерева є вкрай важливими: вони можуть затримувати величезні кількості вуглекислого газу, сповільнюючи глобальне потепління.

Діловий клуб «CEO Club Ukraine» запрошує вас долучитись до реалізації всеукраїнського проєкту «Озеленення України».

Давайте посадимо дерева разом!

За інформацією Департаменту природних ресурсів та екології облдержадміністрації