17.02.2020 — 09:27

Заступник міністра освіти і науки України Любомира Мандзій відвідала Славутський навчально-виховний комплекс “Спеціалізована школа І-ІІІ ст, ліцей “Успіх”

14 лютого, в рамках освітянського фестивалю «Khmelnytskyi EdFest-2020. Next», заступник міністра освіти і науки України Любомира Мандзій відвідала Славутський навчально-виховний комплекс “Спеціалізована школа І-ІІІ ст, ліцей “Успіх”.

Під час візиту, Любомира Мандзій зустрілася та поспілкувалася з керівництвом ліцею та його учнями, оглянула робочі класи.

«Ми впорядковуємо сьогоднішню мережу, розглядаємо різні моделі та підходи, спілкуємося з різними середовищами, бо нам важливо, щоб діти в першу чергу отримали якісні знання, а по-друге – змогли стати конкурентноспроможними та ефективними в реалізації свого потенціалу»,  – сказала заступник міністра освіти і науки України.

«Якщо ще досі є люди, які не розуміють або які не уявляють якою має бути профільна старша школа, рекомендую відвідати Славутський обласний ліцей та відчути всю цю магічну освітню атмосферу. Бо це живий приклад того, що ми хочемо реалізувати по всій Україні у 2024 році», – додала посадовець.