19.02.2020 — 18:37

Роман Примуш представив нову очільницю Чемеровецької райдержадміністрації

Перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Роман Примуш побував з візитом на Чемеровеччині та представив новопризначену голову Чемеровецької районної державної адміністрації Юлію Андрущенко. Відповідне розпорядження №112/2020-рп підписано Президентом України 18 лютого 2020 року.

На зустрічі були присутні керівники структурних підрозділів, районних організацій, голови сільських/селищних рад, представники громадянського суспільства, ЗМІ тощо. Участь у зібранні також прийняв народний депутат України Юрій Заславський.

Виступаючи перед присутніми, Роман Примуш зазначив, що наразі наша держава переживає важливі часи, тому зараз як ніколи необхідна єдність гілок влади і суспільства у напрямку реалізації актуальних завдань сьогодення. Серед них – втілення у життя земельної реформи, освітньої, медичної, покращення соціально-економічного розвитку, інфраструктури, розвиток бізнес-сектору та підприємництва.

Роман Борисович побажав Юлії Андрущенко успіхів у роботі та досягнення високих результатів.

Юлія Віталіївна подякувала за довіру, висловила сподівання на плідну співпрацю та порозуміння. Також вона підкреслила, що докладатиме максимум зусиль для вирішення завдань на благо розвитку Чемеровецького району.

За інформацією Чемеровецької
райдержадміністрації