26.02.2020 — 17:29

Роман Примуш вислухав проблемні питання жителів Славутчини

Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш провів особистий прийом громадян у Славутському районі. До посадовця зі своїми питаннями, побажаннями та проблемами звернулося 10 осіб, з них 4 звернення стосувалися можливості надання матеріальної допомоги на лікування, проведення хірургічних операцій, курсу реабілітації онкохворих.

Серед інших звернень розглянуто питання розпаювання земель в селі Миньківці Славутського району, виплати вихідної допомоги при звільненні працівникам державних органів, які виконують функції з обслуговування, неправомірної видачі  посвідчень деяким особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, функціонування громадської ради при Улашанівській ОТГ.

Також на прийом до Романа Борисовича звернулися члени громадського формування «Улашанівська самооборона» з проханням допомогти припинити діяльність ПП «Консталь», яке займається видобутком глини та сапонінів на території Улашанівської об’єднаної територіальної громади. За словами заявників, ПП «Консталь» має дозвіл лише на геологічне вивчення. Площа на якій здійснюватиметься видобуток сягає чотирнадцяти з половиною гектарів. Відтак, жителів с. Улашанівка хвилює, що яма великих розмірів розміщуватиметься  дуже близько до житлових будинків, а це несе загрозу для проживання людей.

На усі порушені питання Роман Примуш надав відповіді та роз’яснення. Вирішення окремих питань, що потребують з’ясування, взято на контроль.