26.02.2020 — 18:15

Представлено нового очільника Дунаєвецької райдержадміністрації

Сьогодні відбулося офіційне представлення нового очільника Дунаєвецької районної державної адміністрації Ярослава Купчика. З нагоди представлення новопризначеного голови, на Дунаєвеччину завітав перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Роман Примуш, який зачитав розпорядження Президента України від 20 лютого 2020 року№ 119/2020-рп про призначення, привітав новопризначеного голову, побажав успішної та плідної роботи на благо Дунаєвеччини та наголосив на основних першочергових  завданнях, які стоять перед очільником району.

З вітальним словом виступив народний депутат Володимир Ватрас, який побажав успіхів на відповідальній посаді та у виконанні поставлених завдань.

Урочисті збори представлення відбулися за участю голів районної ради та  об’єднаних територіальних громад району, керівників територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних та контролюючих органів, працівників апарату районної державної адміністрації, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників установ та організацій району, представників громадськості та засобів масової інформації.

У своєму виступі новопризначений керівник району Ярослав Купчик подякував Президенту України та керівництву області за висловлену йому високу довіру, а також наголосив, що усвідомлює велику відповідальність на посаді голови райдержадміністрації та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району спільно з керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району.

Довідково.

КУПЧИК Ярослав Олегович народився 13 лютого 1988 року у місті Чернівці.
Випускник Хмельницького університету управління і права, за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація «Юрист». Працював прокурором військової прокуратури Хмельницького гарнізону Західного регіону України.