27.02.2020 — 13:44

Роман Примуш представив новопризначеного голову Кам’янець-Подільської РДА

20 лютого Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження, яким призначив на посаду голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Анатолія Бернашевського. Сьогодні перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш представив новопризначеного голову громаді району.

На зібранні були присутні керівники структурних підрозділів, районних організацій, депутати районної ради, голови сільських рад та об’єднаних територіальних громад, представники громадськості, засобів масової інформації тощо. Участь у зустрічі взяли також депутати Верховної Ради України Ігор Марчук, Микола Стефанчук та Володимир Ватрас.

Представляючи Анатолія Вячеславовича як нового голову райдержадміністрації, Роман Примуш побажав йому плідної роботи, успіхів на новій посаді та досягнення високих результатів.

У свою чергу Анатолій Вячеславович подякував за довіру й висловив надію на порозуміння та результативну співпрацю. А також запевнив, що працюватиме лише на благо Кам’янеччини та його жителів і докладатиме усіх зусиль для того, аби наш край процвітав.

Довідково.

Анатолій Бернашевський народився 17 вересня 1972 р. в Кам’янці-Подільському.
Вищу освіту здобув у Кам’янець-Подільському сільськогосподарському інституті за фахом «Ветеринарна медицина» (1989-1994 рр.).  Із листопада 2010 по жовтень 2011-го обіймав посаду голови Орининської сільської ради. Після звільнення й до листопада 2019 року займався підприємницькою діяльністю.
Одружений. Має сина та доньку.