27.02.2020 — 14:49

Громаді Городоччини представили нову очільницю райдержадміністрації

Новою очільницею Городоцької районної державної адміністрації призначена Жанна Кордас. Розпорядження №117/2020-рп про її призначення Президент України Володимир Зеленський підписав  20 лютого 2020 року. Представив посадовицю громаді району перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Роман Примуш.

Також участь в представленні взяли депутати Верховної Ради України Володимир Ватрас та Микола Стефанчук. Окрім того, в залі були присутні депутати районної ради, керівники установ, організацій, органів місцевого самоврядування, представники громадських об’єднань, структурних підрозділів районної державної адміністрації, засобів масової інформації.

Жанна Анатоліївна подякувала за довіру, висловила сподівання на плідну співпрацю та розуміння. Також вона підкреслила, що докладатиме максимум зусиль для вирішення завдань на благо розвитку Городоцького району.

Довідково.

Кордас Жанна Анатоліївна народилася 30.11.1979 Хмельницькому. Вищу освіту здобула у 2003 році в Хмельницькому інституті економіки і підприємництва. У 2009 році закінчила Хмельницький університет управління та права за спеціальністю”Правознавство”, юрист. До призначення працювала заступником директора Хмельницької філії Національної акціонерної компанії «Украгролізинг».