27.02.2020 — 18:27

Відбулося представлення нового очільника Хмельницької РДА

Відповідно до розпорядження Президента України Володимира Зеленського №148/2020-рп щодо призначення Артема Багінського головою Хмельницької районної державної адміністрації Хмельницької області сьогодні, 27 лютого, заступник голови обласної державної адміністрації Оксана Ситницька представила громаді району новопризначеного голову Хмельницької райдержадміністрації – Багінського Артема Олександровича.

До участі у заході також долучилися депутати Верховної Ради України: Сергій Мандзій, Юрій Заславський, Володимир Ватрас та Микола Стефанчук.

Висловлюючи слова вітання новому очільнику району, Оксана Ситницька побажала йому мудрих рішень, терпіння, виваженості, налагодження плідної та взаємовигідної роботи з депутатським корпусом. Вона наголосила, що найголовнішим в роботі є чути громадськість, взаємодіяти із нею і знати її потреби.

В свою чергу, звертаючись до присутніх, Артем Багінський зазначив, що під час прийняття своїх рішень на посаді голови Хмельницької райдержадміністрації він, в першу чергу, керуватиметься принципом дотримання прав та свобод людини. “Держава для людини” – це гасло, яке я буду застосовувати у своїй роботі”, – сказав новопризначений голова.

Довідково

Багінський Артем Олександрович народився 10 серпня 1987 року в м. Хмельницький, Хмельницької області. Освіта: вища, 2011 р., Хмельницький університет управління та права, правознавство, юрист. Попереднє місце роботи – арбітражний керуючий, м. Хмельницький.