04.04.2020 — 15:57

На території Хмельниччини рятувальники щоденно долучаються до комплексу заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусної інфекції

Рятувальники ДСНС продовжують долучатися до комплексної роботи, яка спрямована на протидію поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на територію області.

Зокрема, 3 квітня надзвичайники 20 Державної пожежно-рятувальної частини у взаємодії з Національною поліцією здійснили заходи з дезінфекції найбільших вулиць в смт Чемерівці. Обробка здійснювалася за допомогою пожежних стволів “Protek”, які під час руху пожежного автомобіля розпилювали спеціальну суміш.

Водночас, у м. Старокостянтинів фахівці ДСНС спецрозчином продезінфікували місця масового скупчення людей, зупинки громадського транспорту, а також території поблизу об’єктів життєзабезпечення райцентру. Обробка проводилася за допомогою розпилення дезінфектора через ручні пожежні стволи “Protek”, подані від спецавтомобіля, та наплічних оприскувачів.

 Для особистої безпеки, фахівці Служби порятунку працюють у захисному спецодязі, масках, окулярах та рукавичках, дотримуючись усіх санітарних та протиепідемічних норм.

Шановні громадяни! Задля подальшого запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення Служба порятунку закликає вас дотримуватись карантинних та противірусних заходів й надалі свідомо ставитися до власної безпеки та безпеки інших людей.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області