06.04.2020 — 16:55

В області тривають профілактичні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу

Відповідно до рекомендацій Міністерства соціальної політики України, Уповноваженого з прав людини ВРУ та Уповноваженого Президента України з прав дитини до складу обласного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації включено працівника Служби у справах дітей облдержадміністрації. 04 квітня 2020р. був затриманий працівниками поліції неповнолітній  ромської національності в м.Хмельницький біля залізничного вокзалу. Дитина доставлена  в  обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей в м.Полонне, розміщена в ізолятор центру, контакт його з іншими вихованцями закладу виключений. Хлопчик знаходиться під наглядом медичного персоналу центру.

Пунктами санітарного контролю на кордонах області протягом останньої доби перевірено 1634 транспортних засоби та 4494 осіб, які в них перебували.

На  05.04.2020 в містах та районах області проведено 1152 профілактичних, протиепідемічних заходів.

Протягом 4-5 квітня було проведено санітарну обробку доріг 1687 км. доріг  (з них міст 735 км., селищ 486 км., сіл 466 км.) комунальної форми власності з залученням відповідної спеціалізованої техніки, на виконання доручення Прем’єр-Міністра України та за рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій.

Патрульною поліцією Хмельниччини за добу складено 3 адміністративних протоколи за порушення карантинних правил на жителів міст Хмельницький, Нетішин, Красилів, всього складено 51 протокол.