27.04.2020 — 17:56

Мешканці області дослухалися до рекомендацій щодо обмежень у поминальні дні

Як повідомляють в обласному штабі з ліквідації надзвичайної ситуації, жителі Хмельниччини відповідально поставились до дотримання карантинних вимог у поминальні дні. Працівниками ГУ НП в Хмельницькій області зафіксовано тільки поодинокі випадки спроб відвідувань кладовищ. Дякуємо за розуміння усім за відповідальну громадянську позицію та розуміння ситуації!

За даними моніторингових спостережень Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за добу в містах та районах області станом проведено 246 профілактичних та протиепідемічних заходів. Зокрема, знезаражено вулиці, дороги, тротуари, місця громадського призначення та масового скупчення людей в містах Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Старокостянтинів, в Ярмолинецькому, Летичівському, Старосинявському районах.

Головним Управлінням Національної поліції в Хмельницькій області та ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області перевірено 68 закладів торгівлі, виявлено 6 порушень: в м. Хмельницький, в Старосинявському та Полонському районах.

За добу підрозділами ГУ ДСНС України у Хмельницькій області проведено санітарну обробку 49 км автомобільних доріг в м. Городок, смт. Стара Синява та Чорний Острів.

На 15 санітарних пунктах на кордонах області протягом останньої доби перевірено 1955 транспортних засобів та 2164 особи, які в них перебували.