28.04.2020 — 16:29

Брифінг щодо притидії поширення коронавірусної інфекції на території області

Сьогодні черговий брифінг щодо притидії поширення коронавірусної інфекції на території області провів перший заступник голови адміністрації Роман Примуш. Також до спілкування долучився директор ДУ “Хмельницький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Олег Балашов, аби більш детально розповісти про роботу лабораторного центру в умовах пандемії.

Роман Примуш проінформував, що станом на 15.00 в області зафіксовано 82 підтверджених випадки COVID-19 (1 випадок рахується в Чернівецькій області), одужало 18 осіб, 5 летальних випадків.

За минулу добу підтверджено 9 нових випадків: 6 у м. Нетішин, 1 м. Хмельницький, по 1 у Чемеровецькому та Красилівському районах.

В області на самоізоляції перебуває 1100 осіб.

Також під час брифінгу присутні відповіли на запитання журналістів, що стосувалися виплати премій медпрацівникам, які безпосередньо задіяні у лікуванні хворих на коронавірусну інфекцію, роботи обласного лабораторного центру, дотримання карантинних заходів, ймовірного відкриття продуктових ринків, роботи мобільних бригад, тощо.