14.05.2020 — 10:51

#Велике_Будівництво триває: На 16-кілометровій ділянці автодороги М-12 вже влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття

На 16-кілометровій ділянці автодороги М-12 вже влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області. Цьогоріч, за амбітними планами Укравтодору, на Хмельниччині планується відновити 210 км доріг державного значення. Роботи активно тривають на головних магістралях області.

Зокрема, на ділянці автодороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, від кордону із Тернопільською областю і до смт. Війтівці (км 191 – км 213), виконуються роботи із капітального та поточного середнього ремонтів.

Проводиться регенерація основи дорожнього одягу, укладається нижній шар покриття із крупнозернистого асфальтобетону, а також завершуються роботи із розширення земляного полотна, шляхом влаштування з обох сторін проїзної частини ровиків поширення.

На сьогодні, підрядником повністю укладено нижній шар асфальтобетонного покриття на ділянці автодороги М-12, протяжністю 16 км, від 191 до 207 км.

Ділянка від кордону областей до смт. Війтівці, протяжністю 22 км, цьогоріч буде повністю відремонтована. Роботи виконує: ПАТ «Хмельницьке ШБУ №56».

Також у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області повідомляють, що у зв’язку із виконанням робіт рух автотранспорту на ділянках, де тривають роботи, проводиться у реверсному режимі, а тому закликають водіїв бути уважними та обережними.