11.06.2020 — 14:35

Нагороджено переможців конкурсу мультимедійних проектів «Це наша Україна»

Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді було організовано та проведено обласний заочний конкурс мультимедійних проектів  «Це наша Україна» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти враховуючи умови дистанційної форми роботи .

Конкурс проводився з метою виявлення талановитих і обдарованих учнів, створення кращих зразків мультимедійних проектів, які пропагують загальнолюдські цінності та сприяють вихованню підростаючого покоління через самостійну творчість у сфері різноманітних видів мистецтва.

Конкурсні роботи оцінювалися у двох номінаціях. Цьогоріч оргкомітетом було визначено нові завдання для конкурсантів враховуючи актуальні події сьогодення:

  1. у номінації «Краща відеопрезентація» – учасники презентували тему «Карантин. Сиди дома. Мій день цікавий», розповівши про один день із життя під час карантинних умов: режим дня, поради щодо самоорганізації, цікаві лайфхаки і т.п.;
  2. у номінації «Кращий відеоролик» – учасники висвітлили тему «Моя професія і карантин», в своїх роботах показали як застосовували, під час карантину та в умовах дистанційної форми роботи, свої професійні здібності, уміння та знання.

Отож, за підсумками конкурсу  у номінації «Краща відеопрезентація» дипломом І-го ступеня нагороджено: Вище художнє професійне училище № 19 смт. Гриців. Дипломом ІІ-го ступеня нагороджено: Вище професійне училище № 25 м. Хмельницького та ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей». Дипломом ІІІ-го ступеня нагороджено: Хмельницький професійний ліцей та ДНЗ «Деражнянський центр професійної освіти».

У номінації «Кращий відеоролик» дипломом І-го ступеня нагороджено: ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти». Дипломом ІІ-го ступеня нагороджено: ДНЗ «Вище професійне училище   № 11 м. Хмельницький» та ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти». Дипломом ІІІ-го ступеня нагороджено: Вище професійне училище № 25 м. Хмельницького та ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг».

Хмельницький державний центр  естетичного виховання учнівської молоді вітає переможців та учасників конкурсу і бажає усім незламності сили духу, мотивації для дій, нових ідей та 36 і 6 для їх успішної  реалізації!

За інформацією Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді