16.06.2020 — 13:03

Рятувальники Хмельниччини ліквідували наслідки чергової негоди

15 червня на Хмельниччині пройшла сильна злива, після чого до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області почали надходити повідомлення про підтоплення приватних домогосподарств та розмиття доріг.

О 14:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Залізняка в обласному центрі необхідна допомога з відкачування води із підвального приміщення багатоквартирного житлового будинку.

До місця події негайно було направлено чергове відділення рятувальників 37 Державної пожежно-рятувальної частини, які за допомогою переносної мотопомпи здійснили відкачування 5 куб. м води.

Вже о 17:50 надзвичайники 9 ДПРЧ прямували на ліквідацію наслідків зливи у село Користова Волочиського району.

Прибувши до місця виклику, ДСНСівці здійснили відкачування 2 куб. м води із підвалу приватної садиби.

О 16:30 на лінію «101» надійшло повідомлення про те, що після сильної зливи відбулось підтоплення трьох вулиць та двох підвальних приміщень приватних домоволодінь у селі Велика Левада Городоцького району.

До місця події одразу було направлено черговий караул 39 Державної пожежно-рятувальної частини.

Надзвичайники здійснили відкачування 28 куб. м води із підвальних приміщень за допомогою переносної мотопомпи та очистили шанцевими інструментами забруднені намулом вулиці.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області