23.06.2020 — 10:13

Рятувальники Хмельниччини ліквідували наслідки негоди

Минулої доби, 22 червня, на Хмельниччині вирувала негода. Наслідками якої були підтоплені обійстя та повалені дерева в окремих районах області. Так, внаслідок сильної зливи були підтоплені приватні домогосподарства в с. Вишнівчик Чемеровецького району, де надзвичайники 20 Державної пожежно-рятувальної частини відкачали понад 260 куб.м води.

На Львівському шосе в обласному центрі, внаслідок сильних поривів вітру, на легковий автомобіль впала гілка дерева. Рятувальники, які прибули до місця події, розрізали гілля та звільнили авто.

В с. Бахматівці Хмельницького району на території “Будинку-інтернату для людей похилого віку та інвалідів”, внаслідок сильних поривів вітру, впало дерево на покрівлю господарчої будівлі. Надзвичайники за допомогою аварійно-рятувального обладнання розпиляли його на частини та розчистили покрівлю.

На автодорозі Житомир-Чернівці, поблизу с.Ходоровці Кам’янець-Подільського району, в наслідок негоди впало два дерева на проїжджу частину і перекрили рух автотранспорту. Бійці 6 ДПРЧ за допомогою аварійно-рятувального обладнання оперативно розрізали та прибрали гілки та розчистили проїжджу ділянку дороги.

Внаслідок негоди ніхто не постраждав.

 

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області