28.06.2020 — 12:10

З Днем молоді!

Щороку в останню неділю червня в Україні відзначається День молоді. Дуже символічно, що цьогоріч це свято співпадає з одним із найважливіших державних свят – Днем Конституції.

Дорогі юнаки і дівчата! Ви – нащадки великих українців, які здобули нашу незалежність та розпочали розбудову правової демократичної України. Ви маєте продовжити їх справу та стати носіями духовних цінностей і національних традицій свого народу. На цьому складному шляху бажаємо вам бути активними учасниками державотворчих процесів в Україні.

Ви – саме та рушійна сила, яка дозволить нашій державі обрати вірний шлях розвитку. Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Енергійні і наполегливі, завзяті і впевнені у власних силах, ви без вагань займаєте своє місце у всіх сферах суспільного життя: у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. І ми вами пишаємося, адже віримо, що ви будете крокувати до намічених цілей та станете успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї Батьківщини.

Недарма в народі кажуть, що молодість – це не вік, а стан душі. Тож бажаємо всім залишатися молодими!