03.07.2020 — 12:14

Сергій Ткачук відвідав об’єкти «Великого будівництва» Чемеровецького району

Перебуваючи із робочим візитом на Чемеровеччині, заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Ткачук та голова обласної ради Михайло Загородний відвідали об’єкти району, які реалізуються за державною програмою «Велике будівництво».

Посадовці побували у Закупнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де ознайомилися з перебігом проходження робіт щодо реконструкції та модернізації приміщення в рамках концепції «Нова українська школа». Також поспілкувалися із керівництвом району та представниками підрядної організації – ПП «Чемеровецька будівельна компанія» стосовно термінів здачі даного закладу освіти в експлуатацію. Варто зазначити, що цьогоріч на будівельні роботи було виділено 21 млн. 222 тис. грн. (16 млн. 551 тис. грн. – кошти ДФРР, 4 млн. 671 тис. грн. – співфінансування з місцевого бюджету). Підвіз дітей до Закупнянської ЗОШ будуть здійснювати із сіл Кутківці, Романівка, Голенищево, Вівся та Лисогірка. Наразі у школі проводиться опорядження приміщень 1,2,3 поверхів, здійснюється утеплення фасаду, проходять роботи по заміні даху, заміні системи опалення, розпочато встановлення пожежної сигналізації, тощо.

Наступним об’єктом став стадіон «Товтри» у смт. Чемерівці, де наразі продовжується реконструкція стадіону. Посадовці здійснили огляд території та поцікавилися подальшими планами щодо даного об’єкту. Для завершення будівництва стадіону «Товтри» на 2020 рік передбачено 16 млн. грн. Сьогодні на стадіоні проводяться облаштувальні роботи території, здійснюються фасадні, малярні та внутрішні роботи.

У с. Жердя Сергій Петрович та Михайло Васильович ознайомилися із реалізацією проєкту «Реконструкція та модернізація приміщень Жердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів». Загальна вартість проєкту становить понад 20 млн.грн. У 2020 році передбачено з ДФРР – 6812,0 тис грн, місцевий бюджет – 1062,792 тис грн. По даному об’єкту замовником є Чемеровецька селищна рада.

На завершення візиту, делегація побували в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини у селах Вільхівці та Сокиринці, які будуються на виконання програми «Доступна медицина”. Вони проінспектували хід виконання будівельних робіт та поставили завдання підрядникам пришвидшити їх завершення.