03.07.2020 — 18:56

Ми продовжуємо систематично перевіряти дотримання правил карантину у пасажирському транспорті, – Р. Примуш

Нагадаємо, що днями перший заступник голови адміністрації Роман Примуш спільно з керівником обласного штабу з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрієм Коревою перевірив роботу автовокзалу у м.Старокостянтинові щодо дотримання водіями правил карантину при здійсненні пасажирських перевезень.

Вчора посадовці знову навідалися до автовокзалу у м.Старокостянтинові, аби перевірити стан виконання та усунення тих недоліків, які були зафіксовані під час попереднього моніторингу.

Приємно відмітити, що керівництво автовокзалу дослухалося до зауважень, що стосувалися порушень карантинних вимог і виправило їх у такий короткий термін. Також керівники мобільної групи вкотре провели роз’яснювальну роботу з перевізниками щодо дотримання правил перевезення в умовах пандемії та виконання ними вимог щодо санітарних норм.

Завітали посадовці і до закладів харчування, які знаходяться поблизу автовокзалу, де минулого разу, попри заборону приймати відвідувачів всередині закладу, здійснювалося обслуговування. Як засвідчила перевірка, власники кафе врахували рекомендації та зауваження представників моніторингової групи та наразі здійснюють відпуск готових страв виключно на виніс.

Перший заступник голови адміністрації зауважив, що робота мобільних груп щодо дотриманням протиепідемічних заходів у магазинах, закладах харчування, транспортних засобах та інших громадських місцях продовжуватиме здійснювати такі системні перевірки по усіх населених пунктах області. Відтак, аби уникнути штрафних санкцій, Роман Борисович закликав не нехтувати карантинними обмеженнями, тим більше, що їх дотримання дозволить зупинити поширення хвороби та зберегти власне здоров’я.