14.07.2020 — 17:00

В рамках розробки проєкту Програми розвитку туризму Хмельницької області на 2021-2025 роки проведено засідання фокус-груп

Сьогодні, в рамках розробки проєкту Програми розвитку туризму Хмельницької області на 2021-2025 роки, проведено засідання фокус-груп за напрямами:

➡ розвиток гастрономічного туризму в області;

➡ навчання та співпраця у сфері туризму (органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, вищі навчальні заклади області, центри підвищення кваліфікації і інші);

➡ розвиток Шепетівського локального осередку туризму у сучасних межах Шепетівського, Славутського, Полонського та Ізяславського районів.

У ході засідань окреслено проблемні питання, які заважають розвитку туризму на Хмельниччині та напрацьовано пропозиції для внесення їх у проєкт зазначеної вище Програми.

Обласна державна адміністрація відкрита до співпраці та пропозицій до проєкту Програми розвитку туризму Хмельницької області на 2021-2025 роки. Пропозиції надсилайте на електронну адресу відділу з питань курортів і туризму Департаменту економічного розвитку, курортів і туризму облдержадміністрації ([email protected]).