15.07.2020 — 18:11

Голова ОДА та керівники силових структур області провели спільний виїзний прийом громадян на Шепетівщині та Полонщині

Сьогодні Дмитро Габінет спільно з обласними керівниками правоохоронних органів провів виїзний прийом мешканців Шепетівщини та Полонщини. Звернення громадян заслухали начальник УСБУ в Хмельницькій  області Ігор Вуїв, перший заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Андрій Чайковський та заступник прокурора Хмельницької області Олександр Мартинюк.

Нагадаємо, що такий формат зустрічей запроваджено з ініціативи Президента України Володимира Зеленського, адже саме так громадяни особисто мають можливість донести проблемні питання до  представників обласної влади, зокрема голови адміністрації та керівників правоохоронних органів, в тому числі повідомити про незаконні дії чи бездіяльність їх підлеглих.

У ході прийому заявники порушили питання, що стосувалися як роботи органів місцевого самоврядування, так і місцевих правоохоронних органів. Мешканців Шепетівщини хвилювали переважно питання благоустрою, реформування локомотивного депо, реєстрації в гуртожитку та будівництва притулку для бездомних тварин. Звернення, що були озвучені у Полонному, стосувалася недоліків роботи органів місцевого самоврядування Полонської ОТГ, а також стану розслідування окремих кримінальних проваджень.

Усі звернення, озвучені під час прийому, перебуватимуть на особистому контролі керівників. Про результати їх розгляду заявники будуть поінформовані додатково.