22.07.2020 — 16:30

Голова ОДА та керівники силових структур області провели спільний виїзний прийом громадян у місті Городок

22 липня Дмитро Габінет разом з начальником Управління Служби безпеки України в Хмельницькій області Ігорем Вуївим, прокурором Хмельницької області Олегом Синишиним та т. в. о начальника Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області Андрієм Чайковським провів черговий виїзний прийом мешканців у місті Городок.

Формат особистих зустрічей влади з громадянами у районах області запроваджено ініціативою Президента України Володимира Зеленського, адже таким чином мешканці мають можливість безпосередньо донести проблемні питання, зокрема голові адміністрації та керівникам правоохоронних органів, в тому числі повідомити про незаконні дії чи бездіяльність їх підлеглих.

У ході прийому заявники порушили питання, що стосувалися будівництва (ремонту) доріг, вирішення земельних справ та незаконного будівництва в Городоцькій ОТГ.

Усі звернення, озвучені під час прийому, перебуватимуть на особистому контролі керівників. Про результати їх розгляду заявники будуть поінформовані додатково.