24.07.2020 — 11:09

Народні депутати з підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Верховної Ради обговорили питання фінансування будівництва Палацу спорту у Хмельницькому

23 липня на Хмельниччину завітали члени підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту. В обласному центрі народні обранці провели виїзне засідання комітету. Одне з основних питань, що обговорювалося – будівництво в м.Хмельницькому Палацу спорту, що по вул. Прибузькій. До участі в ньому долучилися заступниця голови ОДА Оксана Ситницька та Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Як зауважила голова підкомітету Ольга Саладуха, у комітеті знають про проблему з фінансуванням будівництва Палацу спорту. Вона запевнила, що має намір докласти зусиль, аби кошти з державного бюджету на завершення цього об’єкту були виділені. Пані Ольга сказала, що звернеться з цим питанням до Президента, аби Палац спорту у Хмельницькому включили до програми «Велике будівництво».

Загальна кошторисна вартість об’єкта 283 млн.грн. Наразі за рахунок державного бюджету профінансовано 81 млн. грн., ще 18 млн. грн. виділено з міського бюджету. Таким чином для завершення будівництва потрібно ще 184 млн. грн. Наразі готовність Палацу спорту складає 45%.