06.08.2020 — 22:43

Голова облдержадміністрації провів виїзний прийом громадян

Сьогодні голова ОДА Дмитро Габінет та очільники обласних підрозділів правоохоронних органів провели спільний виїзний прийом громадян в Старокостянтинові.

Разом з Дмиром Анатолійовичем проблемні питання мешканців краю вислухали начальник УСБУ в області Ігор Вуїв, начальник ГУНП в області Руслан Герасимчук та прокурор Хмельницької області Олег Синишин.

Такі спілкування проводяться в рамках ініціативи Президента України Володимира Зеленського, метою якої є налагодження більш ефективної комунікації обласних очільників із мешканцями, аби ті могли донести до керівництва питання,  які не вдається вирішити на місцевому рівні.

У ході прийому були розглянуті як звернення, які стосувалися проблем, що хвилюють громади сіл, зокрема побудова сільського клубу, відновлення роботи сільської амбулаторії, незаконне використання земель, так і особисті, як то перерахунок пенсії, встановлення газового лічильника, знесення незаконно встановлених огорож, тощо.

Усі звернення, що надійшли під час прийому, будуть опрацьовані відповідно до вимог законодавства, а про результати їх розгляду заявники будуть поінформовані окремо.