02.09.2020 — 13:10

Громадській організації «Подільська правова ліга» – 10!

Партнерство – це найвищий рівень взаємодії органу влади та організацій громадянського суспільства. Саме таким надійним партнером Хмельницької обласної державної адміністрації у реалізації державної політики вже багато років поспіль є громадська організація «Подільська правова ліга».

31 серпня виповнилось 10 років з дня заснування Подільської правової ліги. На сьогодні – це один з найпотужніших інститутів громадянського суспільства Хмельниччини.

Керівником громадської організації є Андрій Місяць, відомий адвокат, заступник голови Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, член науково-консультативної ради при Національній асоціації адвокатів України, кандидат юридичних наук та заслужений юрист України.

Крім того, Андрій Місяць активно долучається до роботи Координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства при Хмельницькій облдержадміністрації.

Варто згадати, що налагоджено ефективну співпрацю з усіма членами ГО «Подільська правова ліга». Зокрема, виконавчий директор громадської організації Анастасія Площинська є постійним тренером у навчальних заходах з розвитку громадянського суспільства, що організовуються облдержадміністрацією. Менеджер з організаційного розвитку та комунікацій Подільської правової ліги Оксана Осарчук входить до нинішнього складу громадської ради при Хмельницькій облдержадміністрації.

Загалом діяльність громадської організації «Подільська правова ліга» спрямована на посилення правової спроможності вразливих верств населення, розвиток організацій громадянського суспільства та підтримку молодіжних ініціатив. Впродовж 10 років представниками громадської організації в рамках безоплатної правової допомоги надано понад 10 000 консультацій жителям міста Хмельницького та районів Хмельницької області та отримано понад 1000 рішень суду на користь людей, що звертались за правовою допомогою.

Бажаємо ГО «Подільська правова ліга» невичерпної енергії та нових потужних проєктів!