01.10.2020 — 16:18

В ОДА відбулась селекторна нарада з питань призову на строкову військову службу

У зв’язку з початком осінньої призовної кампанії сьогодні в облдержадміністрації відбулась селекторна  нарада за участю голів райдержадміністрацій, представників місцевих органів самоврядування, Хмельницького обласного військового комісаріату та військових комісарів районних і міських комісаріатів області.

Провів нараду перший заступник голови ОДА Роман Примуш. До розмови також долучилися керівник апарату ОДА Оксана Самолюк, начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Віталій Мартинюк, представники Національної поліції та медичних закладів області.

Військовий комісар Хмельницького обласного військового комісаріату полковник Костянтин Радченко поінформував присутніх про стан готовності військових комісаріатів та призовних комісій до проведення заходів призову.

Нагадаємо, що під час осінньої призовної кампанії до війська планується покликати з області 567 юнаків. Із них 320 проходитимуть службу у Збройних Силах України, 210 – у Національній гвардії, 22 – у Державній спеціальній службі транспорту та 15 – у Державній прикордонній службі.

Особливу увагу учасники засідання приділили питанням забезпечення тестування призовників на наявність коронавірусної інфекції та дотримання карантинних заходів.

За матеріалами Хмельницького ОВК