21.10.2020 — 15:07

Відбулося засідання комісії ДФРР

19 жовтня на засіданні комісії з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР, яке провів заступник голови ОДА Сергій Ткачук, розглянули питання щодо перерозподілу коштів по перехідних інвестиційних програмах і проектах регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2020 році у зв’язку із вивільненням коштів Фонду.

Загалом перерозподілити було запропоновано  6868,35 тис гривень. З них на 6,27 млн грн  запропоновано зменшити обсяг коштів на реалізацію проєкту капітального ремонту міського стадіону ім.Г.А.Тонкочеєва по пр.Грушевського, 29, що в м.Кам’янець – Подільський, у зв’язку з неможливістю його завершення у поточному році та ризиком неосвоєння коштів ДФРР.

Також в результаті економії коштів було вивільнено 0,5 млн.грн. при реалізації проекту «Реконструкція та модернізація приміщень в Закупнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів по вул.Центральній, 7 в смт Закупне Чемеровецького району”  та майже 100 тис.грн. – під час реалізації проєкту “Амбулаторія сімейної практики загальної медицини по вул.Подільська, 31 в с.Гуків Чемеровецького району – створення центру безпеки громадян Гуківської обєднаної територіальної громади Чемеровецького району шляхом реконструкції будівлі”.

За результатами обговорення члени комісії вирішили за рахунок цих коштів збільшити обсяг фінансування з ДФРР на такі об’єкти:

➡ Загальноосвітня школа в с.Залужжя по вул.Садовій, 1А Білогірського району – будівництво (на 2000,0 тис грн);
➡ Котельня по вул.Партизанській, 3 в м. Красилові – реконструкція під спортивно-реабілітаційний центр з добудовою (на 3368,35 тис грн.);
➡ Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня по вул.Б.Хмельницького, 44 в смт Сатанів Городоцького району – реконструкція (на 1500,0 тис гривень).

Пропозиції щодо перерозподілу направлені на розгляд до Мінрегіону.