28.10.2020 — 09:28

Хмельницька область: фахівці ДСНС навчають людей правилам пожежної безпеки у побуті та закликають не шкодити довкіллю

27 жовтня рятувальники з метою недопущення пожеж у житловому секторі, провели профілактичні бесіди з людьми щодо основних правил пожежної безпеки в побуті на території смт Чемерівці Хмельницької області.

Під час обходу співробітники Служби порятунку роз’яснювали громадянам правила пожежної безпеки під час використання обігрівачів, електропобутових приладів, а також під час користування пічним опаленням та, що потрібно робити у випадку виявлення вибухонебезпечного предмету. Особливу увагу при цьому було приділено особам, які належать до підвищеної «групи ризику», це літні люди, та громадяни, які за певних причин опинилися в складних життєвих обставинах.

На згадку про зустріч співробітники Служби порятунку залишали всім, до кого завітали в гості інформаційно-роз’яснювальні листівки та пам’ятки в яких детально викладено основні причини виникнення пожеж та правила пожежної безпеки, яких обов’язково слід дотримуватися під час осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду, а також листівки що робити у випадку виявлення вибухонебезпечного предмета.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області