28.10.2020 — 09:41

Марина Бех-Романчук і Андрій Проценко – найкращі легкоатлет і легкоатлетка вересня в Україні

Вдруге поспіль хмельничанку Марину Бех-Романчук і херсонця Андрія Проценка визнали найкращими легкоатлеткою і легкоатлетом місяця в Україні. Цього разу за успішні виступи у вересні поточного року. Протягом першого осіннього місяця вказані заслужені майстри спорту України продемонстрували хороші результати.

Марина виграла змагання зі стрибків у довжину на заключному етапі «Діамантової ліги» у Досі (6,91 м-найкращий особистий результат сезону) та престижному міжнародному турнірі у Берліні (6,87 м). Також посіла другі місця на міжнародних змаганнях у Дессау (6,85 м) й Інсбруці (6,82 м).

Андрій переміг на змаганнях в стрибках у висоту на етапі «Діамантової ліги» у Римі (2,30 м) та чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (2,25 м) в румунському місті Клуж-Напока.

Проценко знайомий багатьом шанувальникам легкої атлетики міста Хмельницького, де тривалий час у літній період 2018-2019 років перебував на навчально-тренувальних зборах. Голосування відбувалось у трьох категоріях: серед представників засобів масової інформації, вболівальників та експертів Ради Федерації легкої атлетики України.