29.10.2020 — 16:08

«Ігри Нескорених 2.0» вперше відбудуться онлайн

Організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні 16 жовтня 2020 року оголосив про початок перших онлайн змагань для поранених військовослужбовців та ветеранів – «Ігри Нескорених 2.0».

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS- CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» спортивні змагання будуть проводитися онлайн у шести видах спорту: легка атлетика, пауерліфтинг, стрільба з лука, плавання, веслування на тренажері, велоспорт.

В онлайн змаганнях можуть брати участь ветерани та військовослужбовці, що отримали поранення (травми, каліцтва, контузії) під час виконання завдань в районі проведення АТО та/чи у складі операції Об’єднаних сил на Сході України.

Реєстрація учасників триває до 31 жовтня 2020 року включно. Зареєструватись на онлайн змагання «Ігри Нескорених 2.0.» можна за посиланням https://invictusgames.in.ua/become-a-sportsman