27.11.2020 — 09:03

Відбулося чергове засідання обласного конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на внутрішньообласних автобусних маршрутах

26 листопада в обласній державній адміністрації проведено чергове засідання обласного конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міжміських та приміських внутрішньообласних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області.

На конкурс винесено 13 маршрутів, на обслуговування яких надійшло 15 заяв від перевізників-претендентів.

Члени конкурсного комітету детально вивчили пакети документів та конкурсні пропозиції, подані перевізниками, а також заслухали пропозиції та зауваження учасників конкурсу та членів конкурсного комітету.

При визначенні переможця оцінювалася робота перевізників-претендентів на автобусних маршрутах загального користування, підтримання належного технічного та санітарного стану рухомого складу, умови для здійснення контролю за станом здоров’я водіїв, наявність порушень чинного законодавства у сфері автоперевезень, показники аварійності, рекомендації та оцінки роботи претендента з боку органів місцевого самоврядування та громадськості.

З метою створення умов безпечного перевезення пасажирів, перевізникам вкотре наголошувалося на дотриманні карантинних вимог, норм етичної поведінки при перевезенні пасажирів.

За результатами засідання, конкурсним комітетом буде рекомендовано Організатору визначити переможцями та укласти договори з перевізниками на  13 об’єктах конкурсу.

За інформацією управління інфраструктури ОДА