16.12.2020 — 14:53

Успіхи подолян на чемпіонаті Європи з тхеквондо ВТФ серед кадетів

З 12 по 13 грудня 2020 року в Сараєво (Боснія і Герцеговина) відбувся чемпіонат Європи з тхеквондо ВТФ серед кадетів, в якому взяли участь 180 юних спортсменів з 23 країн.

Збірна команда України  посіла загальне друге місце: хлопці з 7 нагородами (2 золоті, 2 срібні, 3 бронзові) вибороли першість, а дівчата з 8 медалями (3, 4) cтали третіми.

Свій вагомий внесок в успіх  українців внесли подоляни. Даніїл Майданюк  виборов золото у ваговій категорії 49кг, а Марія Романенко, 51кг-срібло. Обоє займаються в Кам’янець-Подільському міському дитячо-юнацькому клубі олімпіїського тхеквондо СК “ЧАЙКА” (тренер Сергій Чайка)

Марія Заморока, яка тренується у Валерія Михайловського (Хмельницька ДЮСШ №3) посіла ІІ місце чемпіонату, 44кг. Вихованці тренера Сергія Мостіпаки (Хмельницький ОЦФВУМ) Брухнов Матвій, 45кг, та Брухнова Таїсія, 47кг, здобули бронзові нагороди! Медаль такого ж ґатунку додала до скарбнички нагород України вихованка Сергія Пісоцького (Хмельницька ШВСМ) Крістіна Юрковецька, 47кг.

Вітаємо з хорошим результатом вказаних  спортсменів та наставників і бажаємо подальшого зросту і здобуття нових спортивних вершин у наступних вікових групах.