21.12.2020 — 13:27

Подоляни здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі з історико-технічного стендового моделювання

З 01 по 20 грудня 2020 року Українським державним центром позашкільної освіти в дистанційному режимі проведено Всеукраїнську виставку-конкурс з історико-технічного стендового моделювання.

У заході взяли участь 19 команд з різних регіонів України.

Честь області гідно захищали вихованці Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва (Котович Денис, Явнюк Максим, Яроцький Дмитро, Кульчицький Михайло) на чолі з досвідченим суддею Національної категорії, майстром спорту міжнародного класу, керівником гуртка Юрієм Гаркавенком та Кам’янець-Подільського Центру дитячої та юнацької творчості  (Бушовський Костянтин, Аркуша Дмитро, Шендерецький Тимофій, Дорош Олексій, Тихоход Юліана та Скригуль Сергій) на чолі з талановитим керівником гуртків Ігорем Сторожем.

За результатами заходу наші вихованці здобули 39 нагород в особистому заліку: 17 золотих, 15 срібних та 7 бронзових медалей  у номінаціях: авіація, артилерія, бронетехніка, транспортна  техніка, флот, Збройні Сили України, космос, фігури, фентезі, залізничний транспорт, паперові моделі, діорами та віньєтки.

В загальнокомандному заліку команда Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва  виборола  І місце, а команда Кам’янець-Подільського Центру дитячої та юнацької творчості – ІІ місце.

Вітаємо юних моделістів Хмельниччини та їх наставників з перемогою і сподіваємося, що вона буде успішно примножена новими досягненнями і нагородами!