21.12.2020 — 15:12

В Ізяславському навчально-реабілітаційному центрі оновили медичний блок

18 грудня заступниця голови облдержадміністрації Оксана Ситницька побувала на Ізяславщині із робочою поїздкою, де відвідала Ізяславський навчально-реабілітаційний центр для дітей з нозологіями опорно-рухового апарату Хмельницької обласної ради. Також до закладу завітали директор Департаменту освіти і науки ОДА Олег Фасоля та його заступниця Тетяна Дупляк.

Директор закладу Юрій Хеленюк ознайомив гостей із системою роботи навчально-реабілітаційного центру, його матеріальною базою. Посадовці оглянули навчальні, спальні корпуси, майстерні та інші приміщення. Особливу увагу приділили оновленому медичному блоку. Цьогоріч тут зробили повний капітальний ремонт приміщення, облаштували кабінет для реабілітації, масажний кабінет із спеціалізованим обладнанням, зокрема масажними кріслами, а також блок для надання медичної допомоги, в тому числі хворим з ГРВІ та COVID-19, обладнаний відповідно до протиепідемічних вимог. Загалом на ці заходи витратили близько 3,5 млн.грн коштів, що були виділені з обласного бюджету.

Також Оксана Ситницька ознайомилася з організацією харчування вихованців та забезпеченням збалансованості та різноманітності страв у меню дітей.

Принагідно посадовці привітали вихованців Ізяславського НРЦ з прийдешнім святом Святого Миколая. Традиційно усі діти отримали від Миколая солодкі подарунки.