19.12.2020 — 18:16

Сергій Ткачук відвідав дитячий будинок сімейного типу у місті Красилові

18 грудня, напередодні Дня святого Миколая, заступник голови ОДА Сергій Ткачук та голова Красилівської РДА Василь Кравчук завітали із подарунками в дитячий будинок сімейного типу у місті Красилові.

Прийомну сім’ю, на базі родини Ящук Оксани, було створено у 2013 року у с. Меленки Красилівського району. Тоді в сім’ю було влаштовано хлопчика Вадима. Прийомна мама працює педагогом-організатором.

У 2014 році в сім’ю влаштували ще двох сестричок – Валю та Настю. Пані Оксана стала для дітей справжньою мамою, даруючи їм любов, тепло, ласку. Згодом, коли вона виявила бажання обігріти ще 4 дітей з однієї родини, їй запропонували створити на базі прийомної сім’ї дитячий будинок сімейного типу. Оксана Вікторівна з задоволенням погодилася. Так, родина поповнилася ще чотирма членами сім’ї: Андрієм, В’ячеславом, Василем та Ангеліною.

Особливо приємно, що сім’я має підтримку держави, адже за кошти субвенції з державного бюджету Красилівська міською ОТГ придбала для них житловий будинок з надвірними будівлями та земельною ділянкою у м. Красилів.

Тож вітаючи діток зі святом, посадовці побажали їм зростати здоровими та вірити в дива, які творить Святий Миколай, а також подякували батькам за виховання та розвиток творчих особистостей їх шістьох діток.