01.02.2021 — 12:59

Завершився обласний етап фотовиставки: «Україна – це ми!»

Завершився обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!». Фотовиставка проводилась з метою формування в учнівської молоді почуття національної гідності та активної життєвої позиції, популяризації вивчення історії рідного краю, пошуку та розкриття нових юних талантів,створення позитивного іміджу громадян-патріотів в засобах масової інформації та в мережі Інтернет, підвищення ролі фотомистецтва у виховному процесі.

Для участі в обласному етапі фотовиставки надійшло 95 фотографій з 26 територіальних громад області. Фотографії містили зображення за тематикою «Україна – це ми!». До кожної фотографії додавалося привітання з Днем Соборності України іншим учасникам фотовиставки. Хочеться відмітити активну цьогорічну участь учнів закладів професійно-технічної освіти: з 14 закладів надійшло 32 фотографії.

Журі конкурсу визначило переможців та лауреатів. Переможцями стали:

УЧНІВСЬКИЙ КОЛЕКТИВ Війтовецької Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Війтовецької селищної ради:

ФЕДИНА Юлія Ігорівна, учениця Кременчуківського ліцею Красилівського району:

САВІЦЬКИЙ Артем Віталійович, учень Деражнянського ліцею №1 імені П. Стрілецького:

ПРИСЯЖНЮК Катерина Іванівна, учениця Старобейзимської загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Ленковецької сільської ради Шепетівського району:

ПІДГОРОДЕЦЬКА Анастасія Володимирівна, вихованка гуртка Деражнянського Будинку творчості дітей та юнацтва

Ще 11 авторів світлин стали лауреатами Фотовиставки.

Переможці та лауреати фотовиставки (автори та їх керівники) будуть нагороджені грамотами Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Світлини, автори яких стали переможцями обласного етапу, візьмуть участь у Всеукраїнській фотовиставці. З фотороботами переможців та лауреатів можна ознайомитися на сторінці ХОЦТКУМ в соціальній мережі фейсбук https://www.facebook.com/KHOTSTKUM/posts/2596531343980853

 

Олександра Пукас, методист ХОЦТКУМ, голова журі