19.03.2021 — 09:58

Кирило Тимошенко: Ремонт місцевих доріг буде пріоритетом для влади у цьому році

Будівництво та ремонт доріг місцевого значення будуть пріоритетним напрямком роботи для влади у 2021 році. Про це заступник глави Офісу Президента України, координатор президентської програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко повідомив на форумі «Управління місцевими дорогами», повідомляє «Укрінформ».

«Цього року ми робимо більшу кількість доріг. І саме місцеві дороги, саме їх розвиток для нас є таким новим пріоритетом, адже люди у переважній кількості, звичайне населення, їздить саме місцевими дорогами. Як Укравтодор, так і Кабінет Міністрів, Офіс Президента хочуть зробити величезний фокус саме на місцеві дороги, на їх якість, на швидкість їх відновлення і на гарантії, звісно, щоб через рік ми не переробляли ці дороги», – сказав Тимошенко.

Він також зазначив, що 2020 рік став проривним для дорожньої галузі, адже тоді було зроблено багато.

«Як минулого, так й цього року через коронавірус люди не зможуть багато подорожувати за кордон, бо чимало країн будуть закриті, тому доведеться подорожувати Україною, а значить дороги мають бути якісними», – підкреслив він.

Як повідомлялось, заступник голови ОП і координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко раніше заявляв, що у планах «Великого будівництва» на 2021 рік – збудувати і оновити 6500 км доріг та 245 штучних споруд.