09.04.2021 — 11:36

Глобальний екологічний проєкт «Озеленення планети»

Природне середовище було, є і буде незамінним партнером людей у їхньому повсякденному житті. Ми черпаємо з природи всі багатства. Її краса й велич залишаються нашим головним скарбом.

Тому 08 квітня 2021 року представники апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації долучились до глобального екологічного проєкту «Озеленення Планети», та на своєму прикладі здійснили висадку 30 саджанців на території м. Хмельницький, які були вирощенні Львівським лісовим селекційно-насіневим центром.

Місія проєкту є висадження 100 000 000 дерев по всій планеті та змінити екологічну свідомість людей у всьому світі до шанобливого ставлення до природи.

Організатором проєкту «Озеленення планети» є благодійний фонд «Озеленення України», засновниками якого є президент CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук та президент Business Woman Club Ганна Крисюк, за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів і Державного агентства лісових ресурсів України.

Ціль – привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми планети, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними екологічними викликами.

У 2021 році завданням даного проєкту виступає висадження 1 млн. дерев за 1 день у 100 країнах світу, а мільйонне дерево вже традиційно висадять в Україні.

Долучитись до глобальної екоініціативи «Озеленення Планети» може кожна людина на планеті Земля, а також корпорації, компанії, підприємства, організації, політики і всі люди, які хочуть, щоб наша планета була свіжою, чистою та з гарним майбутнім.

Тільки змінивши свідомість всього людства, можна запобігти кліматичній катастрофі. Однією з важливих місій держав і бізнесу є якомога швидше залучити якомога більшу кількість людей по всій планеті до вирішення екологічних проблем. Лише об’єднавшись всі разом ми зможемо запобігти кліматичному колапсу і навіть, можливо, знайти якусь нову модель для людства, яка буде прогресивнішою і цікавішою. Тому закликаю всіх долучатись до проєкту і разом рятувати планету та робити світ кращим.

За інформацією Департаменту природних ресурсів та екології облдержадміністрації