14.04.2021 — 19:36

Рятувальники Хмельниччини протидіють поширенню COVID-19 на території області

Зменшення динаміки виникнення вірусних захворювань та недопущення їх поширення – саме на цьому зараз акцентують увагу керівництво країни, області та органи місцевого самоврядування. Тож, ввечері 14 квітня рятувальники провели дезінфекцію зупинок громадського транспорту в обласному центрі та Дунаївцях, а також територію поблизу Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.

Обробка спецрозчином здійснювалася за допомогою ручних пожежних стволів, а також мотооприскувачами. Загалом продезінфіковано більше 1600 кв.м територій.

Окрім того, протягом дня на території міста Хмельницький було здійснено 6 виїздів на оповіщення населення щодо дотримання карантинних обмежень.

Для виконання завдань за призначенням бійці ДСНС перебували у повній екіпіровці: спеціальні костюми, маски, окуляри для захисту очей, а також одноразових захисних рукавицях. Подібні заходи на території області продовжуватимуться і надалі.

Служба порятунку закликає вас дотримуватись карантинних та противірусних заходів й надалі свідомо ставитися до власної безпеки та безпеки інших людей. Ми працюємо, ви залишаєтеся вдома.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області