26.04.2021 — 13:46

Чемпіонат України 2021 “Динамічна піраміда” – прорив дійсний уваги!

19-23 квітня у м. Києві проходив чемпіонат України з більярдного спорту серед чоловіків та жінок «Динамічна піраміда» під керівництвом Міністерства молоді та спорту України та Федерації спортивного більярду України.

У змаганнях приймали участь 51 спортсмен з 11-ти регіонів країни. Безперечною сенсацією чемпіонату стала перемога 12-ти річного учасника змагань з команди Хмельницької області Михайла Ларкова. З огляду на його суперників у півфіналі та фіналі змагань – це дійсно велика подія, як у житті юного Михайла, так і в історії української «Піраміди», адже це наймолодший спортсмен, який здобув титул чемпіона України з більярдного спорту «Піраміда» серед чоловіків.

Ще в юному віці проста зацікавленість більярдом переросла у професійне заняття цим видом спорту. І вже у 10 років Михайло Ларков стає Чемпіоном Хмельницької області з більярду серед чоловіків. Далі слідує череда призових місць та перемог у чемпіонатах України серед юнаків, буквально місяць назад Михайло Ларков здобув титул Чемпіона серед юніорів, а вже сьогодні він наймолодший переможець Чемпіонату України з більярдного спорту серед чоловіків.

Вітаємо Михайла, його батьків та тренера з цією перемогою та бажаємо не зупинятись на досягнутому,  йти далі до нових звершень і перемог.