26.04.2021 — 16:30

На Хмельниччині стартує щорічний обласний заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини»

З метою формування екологічної культури, розвитку естетичних здібностей засобами художньої творчості, а також популяризації природоохоронної роботи, сприяння розвитку екологічної освіти та поширення екологічних знань у період з 20 по 30 травня 2021 року у Хмельницькій області буде проводитись щорічний обласний заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини».

Конкурс проводиться відповідно до Положення, затвердженого спільним наказом Департаменту природних ресурсів та екології  облдержадміністрації,  Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 14 травня 2019 року №28-н/231-од, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Хмельницькій області від 17 травня 2019 року за № 110/3477.

У цьому році Конкурс пройде під гаслом: «Друге життя відходам – добрий вчинок!».

Для участі у Конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів області з метою вивчення та відтворення стану довкілля у творчій формі поробок, малюнків та фоторобіт, що висвітлюють дослідницьку, природоохоронну та екологічну діяльність.

За результатами перевірки робіт учасників Конкурсу, склад журі визначить переможців за номінаціями краща поробка, кращий малюнок, краща фоторобота на природоохоронну тематику, які будуть нагородженні відзнаками.

Звертаємо увагу,  що Конкурс буде проходити  у формі віддаленої роботи, з дотримання заборон щодо проведення масових заходів та недопущення поширення коронавірусу COVID-19, відповідно запроваджених обмежувальних заходів.

Контактні особи: Семенюк Ганна – головний спеціаліст відділу розвитку природно-заповідної справи, екологічної мережі та зв’язків з громадськістю Департаменту природних ресурсів та екології  Хмельницької обласної державної адміністрації, тел. (0382) 65-70-55; Демчишина Зоя Іванівна – методист Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, тел. (0382) 55-14-49.

За матеріалами Департаменту природних ресурсів та екології ОДА