05.05.2021 — 10:58

Юні борці Хмельниччини відзначилися у Харкові

22-24 квітня в  Харкові за участю 370 спортсменів з 21 області та міста Києва відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2006-2008 років народження. У зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) змагання пройшли з дотриманням у протиепідемічних заходів – без глядачів та з обмеженою кількістю учасників від кожного регіону.

У складі збірної команди нашого краю виступили юні борці з Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, Хмельницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи, спортивного клубу «Олімп», спортивного клубу «Балу», які  внесли свій вклад у скарбничку нагород Хмельницької області.

У юнаків до числа призерів увійшли троє спортсменів, котрі здобули комплект медалей:

1-ше місце – Жила Ярослав (вагова категорія 62 кг, м. Хмельницький, ОЦФВУМ, тренери: Дячок Ю.М., Пилипчук Л.В.);

2-ге місце – Назаров Анатолій (вагова категорія 75 кг, м. Хмельницький, ОЦФВУМ, тренери: Тарадай М.П., Бланарь С.Р.);

3- тє місце – Криськевич Андрій (вагова категорія 100 кг, м. Хмельницький, ОЦФВУМ, тренер Власов В.А.).

Близькими до отримання нагород  були ще двоє хмельничан: Овсюк Артем (в. к. 48 кг) та Маланчук Сергій(в. к. 68 кг), котрі посіли 5-ті місця.

У дівчат чемпіонкою стала перспективна 13-річна Карбовська Олександра (вагова категорія 36 кг, м. Хмельницький, ОЦФВУМ, тренери: Тарадай М.П., Бланарь С.Р.).

Вітаємо спортсменів та їх наставників з хорошими  результатами та бажаємо подальшого  прогресу у наступних  вікових категоріях, аж до втілення олімпійських мрій, чого досягли уславлені борці Поділля попепедніх поколінь!