13.05.2021 — 10:47

На автодорозі М-12 тривають роботи з влаштування елементів WIM

На ділянці автошляху державного значення Н-03, на км 277+000 – км 278+253, продовжуються роботи з монтажу системи моніторингу за станом доріг та умовами руху – “Weight-In-Motion”. Аналогічний комплекс моніторингу за станом доріг уже встановлено неподалік с. Порохня на км 207 автодороги М-12, та с. Сутківці на км 208 автодороги Н-03 Житомир – Чернівці.

Потенційно за допомогою майданчиків WIM держава нарешті отримає ефективний і надійний інструмент прямого стягнення штрафів за перевищення габаритно-вагових норм, що в свою чергу стимулюватиме перевізників-великоваговиків дотримуватись вимог законодавства про автомобільний транспорт та автомобільні перевезення і забезпечить збереження та довговічність відремонтованих доріг.

Наразі субпідрядником ТОВ “Дор-Строй” виконано влаштування арматурних каркасів на глибину близько 3 метрів та підготовку до бетонування фундаменту та монтажу закладних конструкцій.

З метою запобігання виникнення загрози майну, життю та здоров’ю, закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними на ділянці проведення монтажно-будівельних робіт, неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків, безпечної дистанції та швидкості руху.

Пресслужба САД у Хмельницькій області