18.05.2021 — 18:24

Сформовано новий склад молодіжної ради при Хмельницькій ОДА

Сьогодні за участі заступника голови ОДА Володимира Білика відбулися установчі збори з формування складу молодіжної ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації.

Розпочинаючи засідання, Володимир Білик зазначив, що для влади є важливим діяльність молодіжної ради, адже цей консультативно-дорадчий орган дає можливість молоді напряму впливати на суспільно-політичні процеси, що відбуваються в області, та формування молодіжної політики.

“Радий бачити такі молоді та сяючі очі, і впевнений, що ви уже готові активно долучатись до процесів змін нашого краю та цілої країни.  Сьогодні  Україна реформується, і наш шлях розвитку молодіжної політики полягає у створенні можливостей для молодої людини бути успішною та значущою у суспільстві. Молодіжна рада є голосом молоді, який має бути почутий владою,” – зазначив Володимир Якимович.

Під час установчих зборів його учасники мали змогу познайомитись один з одним та презентувати результати своєї громадської діяльності з метою налагодження ефективної співпраці у майбутньому, пошуку нових креативних ідей та реалізації спільних проектів, що спрямовані на удосконалення молодіжної політики у регіоні.

За підсумками установчих зборів до складу молодіжної ради увійшли 24 представники активної молоді.