24.05.2021 — 11:49

Розпочато ремонтні роботи на автодорозі Т-23-14

На замовлення Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області підрядною організацією ТОВ “СТЛ+М” розпочато роботи з поточного середнього ремонту автодороги територіального значення Т-23-14 Теофіполь – Красилів – /Н-03/. Наразі підрядник опрацьовує ділянку від в’їзду в місто до АЗС “Shell” (с. Сушки).

Що у планах?

 ➡ влаштування трьох шарів покриття дорожнього одягу, загальною товщиною не менше 24 см (вирівнюючий шар основи з органо-мінеральної суміші товщиною не менше 12 см, шар асфальтобетонної суміші АГС Др. Щ. НП мінімальною товщиною 7 см, та верхній шар з ЩМА, товщиною не менше 5 см);

➡ облаштуємо заїздні кишені, посадкові майданчики та з’їзди;

➡ встановимо автопавільйони;

➡ влаштуємо водовідведення;

➡ відремонтуємо шляхопровід на км 58+424 з підходами;

➡ нанесемо горизонтальну розмітку та встановимо нові дорожні знаки

В планах цьогоріч також відремонтувати ділянки від м. Теофіполь до м. Красилова

Довідково:

А/д Т-23-14 починається в смт. Теофіполі з автошляху Р-48, проходить через населені пункти Теофіпольського і Красилівського районів, та закінчується у селі Сушках на автошляху Н-03. Загальна довжина становить 63,7 км.

Закликаємо учасників дорожнього руху бути уважними та обережними у місцях проведення ремонтних робіт, особливо поблизу великогабаритної дорожньої техніки. Просимо вибачення за тимчасові незручності під час руху.

САД у Хмельницькій області