11.06.2021 — 16:30

#Велике будівництво: в Чемерівцях тривають будівельні роботи в дитячому садочку “Дзвіночок”

Активні будівельні роботи ведуться в приміщенні дитячого садка-ясел “Дзвіночок”, що в Чемеровецькій селищній громаді. Це один із важливих соціальних об’єктів, які включені цьогоріч на Хмельниччині до програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

За дорученням голови облдержадміністрації Сергія Гамалія, моніторингова група Департаменту розвитку громад, капітального будівництва та ЖКГ на чолі з директоркою Вірою Бригадир проінспектувала хід будівельних робіт на об’єкті.

Наразі будівельники виконують як зовнішні, так і внутрішні роботи. Зокрема, наближаються до завершальної стадії роботи з утеплення фасаду будівлі, заміни вікон та дверей. На першому поверсі проводиться демонтаж старих конструкцій, окремих ділянок стін відповідно до проєкту. А от на другому поверсі робітники уже розпочали шпаклювання стін та стелі. В приміщенні завершено розведення нової електричної мережі. Як повідомив селищний голова Олександр Собань, найближчим часом на будівництво має приїхати дизайнер, аби на місці остаточно визначитися з концепцією художнього оформлення садочка.

Стан будівельної готовності об’єкта складає 10%. До надходження фінансування з ДФРР будівельні роботи здійснюються за рахунок обігових коштів підрядника – ПП “Чемеровецька будівельна компанія”.