11.06.2021 — 13:38

Хмельниччина на «АГРО-2021» отримала дві золоті медалі

АГРО-2021 — важлива подія агропромислового сектору України і ефективна платформа для демонстрації найновіших галузевих досягнень, інноваційних рішень і технологій. Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, сучасним агротехнологіям як для великих, так і малих аграрних підприємств.

Хмельницька область традиційно також долучилася до даного заходу. З 8 по 11 червня Департамент розвитку промисловості та агропромислового комплексу ОДА, на чолі з директором Олегом Омелянюком, в рамках проведення виставки «Агро – 2021», представляв досягнення області в аграрній, харчовій та переробній галузях.

В експозиції області була представлена продукція ТОВ «Наркевицький цукровий завод», ТДВ «Сатанівський консервний завод», ТОВ «Деражнянський молочний завод», ТОВ «Верест», ДП ПАТ «Оболонь Красилівське», ФОП Тарасюк О. М., ТДВ «Славутський цикорієсушильний завод», ПрАТ «Славутський пивоварний завод» ТМ «Сангушко», ТОВ «Старокостянтинівцукор», ПАТ «Хмельницький обласний пивзавод» ПрАТ «Хмельпиво», ТОВ «Хмельницький хліб», ПП «Рикун», ТОВ «ВКВ Союз», ТОВ «Ярмолинецький консервний завод», ФОП «Продиус М. П.», Родинна виноробня Зелениці, ПП «Глорія дей», Компанія ЛАН.

Приємне завершення виставки для Хмельниччини – дві золоті медалі🥇! Відзначена Хмельницька обласна адміністрація в номінації за високі досягнення в розвитку агропромислового комплексу України та нагороджено Департамент розвитку промисловості та агропромислового комплексу за краще висвітлення виставкової експозиції серед областей України.

До відома:
На «Агро-2021» було представлено понад 1000 компаній із усіх куточків України, а також учасники з Німеччини, Польщі, Китаю, Литви, Італії, Туреччини. Організовано 12 спеціалізованих виставок: ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal’EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Еквісвіт, Сучасний фермер, Eco House. Відбувся автомобільний фестиваль «Агро Авто Шоу», кулінарний «AgroFoodFest», фестиваль національних виробників товарів «FEST UA».

За інформацією Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу ОДА