02.07.2021 — 19:28

4 липня в Україні відзначають День Національної поліції

4 липня Національна поліція України відзначає свою 6-ту річницю. Сьогодні, напередодні цього свята, в Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області відбулися урочисті заходи.

Зі словами вітання до усіх присутніх звернулися начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук, заступник голови ОДА Сергій Ткачук, голова обласної ради Віолета Лабазюк, міський голова Олександр Симчишин, керівники силових структур, ветерани органів внутрішніх справ та інші поважні гості.

Сергій Ткачук від імені голови обласної державної адміністрації Сергія Гамалія та від себе особисто привітав правоохоронців з шостою річницею створення Національної поліції України. “Це свято насамперед приурочене тим, у кого нелегка та небезпечна служба, проте, настільки потрібна усьому нашому суспільству, адже поліцейські – це основна ланка безпеки і порядку в Україні. І мені приємно відзначити, що у повсякденній роботі ви демонструєте високий професіоналізм, мужність, відданість справі та службовому обов’язку,  при цьому залишаєтеся неупередженими та об’єктивними”, – сказав він.

Окрему подяку посадовець висловив ветеранам органів внутрішніх справ, усім тим, хто віддав свої сили, розум, а іноді і життя, справі захисту справедливості, законності та правопорядку.

Кращих працівників підрозділів було відзначено Почесними грамотами та подяками облдержадміністрації.

В продовження заходу учасники урочистостей ознайомилися з роботою щойно відкритого сучасного ситуаційного центру. Також у рамках святкування у приміщенні головного управління розпочав функціонувати відкритий офіс.

Усі бажаючі могли завітали до ГУНП в Хмельницькій області, ознайомитися з матеріально-технічною базою та озброєнням поліції Хмельниччини, більше дізнатися про роботу різних її підрозділів, приміряти спеціальне спорядження.