29.07.2021 — 09:43

Увага! Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?»

З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» (https://www.facebook.com/uwcfoundation), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення (https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter), Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді проводять Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до 30-ї річниці Незалежності України.

До участі у Конкурсі запрошуються діти віком від 3 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

Конкурс проводиться з 12 липня до 10 вересня 2021 року за двома категоріями – фотографія та малюнок.

Номінації в категорії «Фотографія» (за тематикою, без вікового розподілу):

• Українські традиції (на фото мають бути відображені традиції родини чи громади, навчального закладу, гуртка тощо, в якій проживає / навчається учасник Конкурсу);

• Визначні місця моєї малої Батьківщини (на фото мають бути відображені місця (природа чи архітектура), які є візитівкою села, селища, міста, району чи області, в якій мешкаєте учасник Конкурсу).

Номінації в категорії «Малюнок» (за віком):
• Перша Молодша група. Індивідуальна робота (від 3 до 5 років);
• Перша Молодша група. Колективна робота (від 3 до 5 років);
• Друга Молодша група. Індивідуальна робота (від 6 до 10 років);
• Друга Молодша група. Колективна робота (від 6 до 10 років);
• Середня група. Індивідуальна робота (від 11 до 14 років);
• Середня група. Колективна робота (від 11 до 14 років);
• Старша група. Індивідуальна робота (від 15 до 18 років);
• Старша група. Колективна робота (від 15 до 18 років).

З метою участі малюнку чи фотографії у виставці робіт конкурсант за бажанням може завчасно надіслати оригінал конкурсної роботи Укрпоштою за адресою: 02147, м. Київ, а/с 34, отримувач: УКЦППОН. Якщо конкурсант бажає відправити роботу за допомогою Нової пошти, іншої служби доставки чи особисто доставити роботу організаторам конкурсу, то необхідно звернутися в індивідуальних повідомленнях на Facebook-сторінку Благодійного фонду «Об’єднання світових культур» / UWCF за посиланням: https://www.facebook.com/uwcfoundation.

Оригінали робіт, надіслані на будь-які інші поштові адреси чи у будь-який інший спосіб, що попередньо не узгоджений з організаторами конкурсу, прийматися НЕ будуть.

Роботи учасників, оригінали яких будуть відсутні у організаторів станом на 18.08.2021 року, будуть брати участь у виставці вибірково (найкращі роботи можуть бути роздруковані).