02.08.2021 — 14:52

Продовжується ремонт дороги Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця

Поточний середній ремонт ділянки автомобільної дороги загального користування територіального значення Т-23-17 Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця км 4 + 550 – км 31 + 600 триває.

на км 5 + 100, поблизу Слобідки-Кульчієвецької, по лівому проїзду, влаштовуємо вирівнюючий шар з крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші типу А1;

від км 7 + 200, по правому проїзду влаштовуємо вирівнюючий з крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші типу А1;

на км 9 + 600 – км 11 + 200 влаштовуємо шар регенерації;

Що у планах?

Влаштування нового конструктиву дорожнього одягу, загальною товщиною не менше 0,84 м;

Відновити штучні споруди (водопропускні труби, мости) на ділянці ремонту;

Посилення основи на віражах;

Влаштування покриття на пересіченнях та примиканнях;

Влаштування нових автопавільйонів, посадкових майданчиків;

Встановлення нових дорожніх знаків та нанесення горизонтальної розмітки;

Довідково:
Т-23-17 — автомобільний шлях територіального значення в межах Хмельницької області, який був побудований ще у 1938 році, проходить територією Хмельницької області від м. Кам’янець-Подільський до смт. Стара Ушиця. Загальна довжина становить 45,6 км.

Автомобільна дорога загального користування прямує від м. Кам’янець-Подільський на південний схід Хмельниччини, вздовж населених пунктів: Мукша-Китайгородська, Слобідка-Кульчієвецька, Кульчіївці, Вихватнівці, Крушаніка, Грушка.

На замовлення САД у Хмельницькій області на даній ділянці працює підрядник АТ «URD» Українські дороги» (ПрАТ «Хмельницьке ШБУ-56»)

Наголошуємо учасникам дорожнього руху на необхідності бути уважними та обережними у місцях проведення ремонтних робіт, особливо поблизу великогабаритної дорожньої техніки. Просимо вибачення за тимчасові незручності під час руху.

Пресслужба САД у Хмельницькій області